Lichtkoepels of lichtstraten in een bedrijfspand, overkapping of in een woning? Bij skylar.nl is vrijwel alles mogelijk! Wij leveren alles in een super easy prefab bouwpakket. Hierdoor wordt het erg gemakkelijk om een lichtkoepel of lichtstraat zelf te plaatsen.

Lichtkoepel plaatsen

Net als lichtstraten, zorgen lichtkoepels voor meer natuurlijk licht in een bedrijfspand, woning of overkapping. Daarnaast oogt het vaak elegant en luxe. Het voordeel van de lichtkoepels bij skylar: ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Altijd op korte termijn een mooie lichtkoepel plaatsen en verzekerd van een lichtstraat die volledig naar wens is. De lichtkoepels zijn in verschillende maten te verkrijgen. Liever enkel- of dubbelwandig? Geen probleem, wij kijken samen naar de beste oplossingen, zodat het volledig in de stijl van de woning of bedrijfspand is.

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen op platte en schuine daken

Niet alleen op platte daken kunnen lichtstraten geplaatst worden. Maar lichtkoepels kunnen zeer zeker ook op een schuin dak geplaatst worden. Wij denken samen met onze klanten in oplossingen en kijken naar de beste mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom in Helmond voor een uitgebreid advies of bel of mail ons voor meer informatie.

Maak hier een afspraak

Kies een lichtstraat uit

Bij ons is er een ruime keuze om uit te kiezen van de afmetingen van de lichtkoepel. Kies uit de afmeting (diepte en lengte), glassoort, ventilatiesleuf, profiel kleur, frame kleur en montage. Ook is er een vrije keuze als het gaat om levering. Kies uit afhalen, laten bezorgen en zelf monteren. Of laat de lichtstraat thuis bezorgen en laat de lichtstraat door ons monteren? Laat het ons weten en dan zorgen wij er voor dat alles netjes bezorgd wordt. Een lichtkoepel plaatsen was nog nooit zo eenvoudig!

Voordelen lichtkoepels

Door het aanschaffen van een lichtkoepel wordt er veel natuurlijk licht gecreëerd. Daarnaast heeft een lichtkoepel nog veel meer voordelen. Zo zorgen lichtkoepels ervoor dat dat iedereen zich nog relaxter voelt, en zijn de lichtkoepels van skylar van een zo hoge kwaliteit dat ze jarenlang meegaan. Ideaal!

Waarom kiezen voor skylar?

Wij vinden maatwerk erg belangrijk en daarom is de lichtstraat of lichtkoepel op maat maken volledig gratis. Wij hanteren groothandelprijzen, geven persoonlijk advies, leveren alle materialen direct uit voorraad en via onze handige configurator kunnen direct de prijzen ingezien worden. Dat maakt ons uniek!

Waarom skylar zo uniek is

Wij vinden het belangrijk dat wij ons onderscheiden ten opzichte van anderen als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onze lichtstraten zijn dan ook altijd van de beste materialen gemaakt en gaan jarenlang mee. Maar wat maakt skylar zo uniek? Ten eerste maken wij gebruik van meranti komo hout. Deze houtsoort is extreem duurzaam, werkt het minimaal en zijn er geen hars, noesten of doorbloeding aanwezig. Alle geproduceerde lichtstraten worden maar liefst twee keer in de grondlak gespoten door een professioneel spuitbedrijf.

Onderhoudsvrije lichtstraten

Daarnaast wil men natuurlijk zo min mogelijk onderhoud aan lichtstraten en hebben we er voor gekozen dat de buitenkant van gepoedercoat aluminium moet zijn. Hierdoor is de lichtstraat geheel onderhoudsvrij. Ook leveren wij veiligheidsglas volgens de wettelijke normen. En wellicht nog het meest unieke van skylar; al onze lichtstraten worden geleverd als super easy prefab bouwpakket. Ideaal, want zo kan eenvoudig binnen een dag een lichtstraat zelf gemonteerd worden. skylar, de lichtstraat specialist van Nederland!

Eigen fabriek

Een op maat gemaakte lichtstraat of een in specifieke kleur gespoten lichtstraat? Onze lichtstraten worden in onze eigen fabriek geproduceerd waardoor alles mogelijk is! Wij zijn een persoonlijk en laagdrempelig bedrijf dat snel A-kwaliteit lichtstraten produceert en levert voor ieder bouwproject. Ook mede dankzij ons grote bedrijfspand van 850m2, hebben wij genoeg capaciteit om bedrijven en particulieren te voorzien van onze mooie lichtstraten. Wist je dat… wij maar liefst 5 jaar garantie geven op waterdichtheid van het systeem en de constructie.

Neem contact met ons op

 

Wil jij ook een Skylar lichtstraat?

Natuurlijk!