Een woning meer daglicht geven, kan met een prachtige lichtstraat. Dit is een echte toevoeging aan iedere woning, overkapping, veranda of serre. Veel mensen kiezen voor een lichtstraat zadeldak model.

Wat is een lichtstraat zadeldak?

Een lichtstraat is een soort uitgebreide lichtkoepel welke in het dak wordt geplaatst. Een lichtkoepel bestaat uit één stuk glas en een lichtstraat bestaat uit meerdere onderdelen. Een zadeldak lichtstraat bestaat uit twee zijdes van glas en een nok. De glazen zijdes lopen van elkaar af vanuit het midden. Een zadeldak heeft een hellinghoek van 15 graden. Dit is een lichte helling die de ruimte extra veel licht en ruimte geeft. Het middenstuk is gemaakt van hetzelfde materiaal als het frame voor een mooi en stevig geheel. Onze zijpanelen zijn geïsoleerd.

Bekijk hier het assortiment

Lichtstraat zadeldakWaarom een lichtstraat in de woning?

Bij twijfels over een lichtstraat in de woning…Doen! Een lichtstraat creëert namelijk ontzettend veel natuurlijk licht in huis. De woning lijkt hierdoor ruimer, maar zal ook nog prettiger aanvoelen. Goed daglicht is namelijk ontzettend belangrijk in de woning. Ook is een lichtstraat ontzettend mooi in een uitbouw of veranda. Ook in deze ruimtes, die vaak donkerder zijn, creëert een lichtstraat een zee aan licht. Hierdoor voelt iedereen zich prettiger door het natuurlijke daglicht.

Zadeldak mogelijkheden

Een lichtstraat in zadeldak model in de woning? Dit veel gekozen model geeft de woning dan ook een prachtige, strakke look. Bij skylar zijn er veel mogelijkheden in lichtstraten. Wij maken de lichtstraat op maat. Kies uit vaste maten of we kunnen afwijkende maten op bestelling maken. De framekleur kan ook in verschillende kleuren, wit, antraciet en zwart. Kies ook uit verschillende soorten glasvulling. Al onze glasvullingen voldoen aan de wettelijke normen voor veiligheidsglas. Doe inspiratie op via onze Pinterest.

In iedere ruimte & interieur

Een lichtstraat zadeldak is ontzettend populair omdat het bij iedere ruimte en in ieder interieur past. Het stijlvolle daglicht is een goede oplossing voor verschillende donkere ruimtes in huis. Wij plaatsen dan ook lichtstraten in woonkamers, kantoren, keukens of in de aanbouw. Een mooie lichtstraat is een goede toevoeging voor alle ruimtes in huis. Ook bij de verschillende interieurstijlen past een lichtstraat. Van een klassieke tot een moderne woning, of van een oude woning tot een nieuwbouwhuis, een lichtstraat past er altijd bij.

Voordelen van een lichtstraat zadeldak

Een lichtstraat brengt daglicht naar binnen. Het creëert een geheel nieuwe look in huis en maakt de ruimte optisch groter. Ontdek de verschillende voordelen van een lichtstraat zadeldak bij skylar:

 • Daglicht naar binnen
 • Voldoet aan veiligheidsnormen in glas
 • Strakke en moderne vormgeving
 • A-kwaliteit
 • Geluidsdicht
 • Duurzaam materiaal
 • Weinig onderhoud
 • 5 jaar garantie
 • Gratis maatwerk
 • Gemakkelijk zelf te monteren
 • Voorraad in huis

Lichtstraat zelfbouw

De lichtstraat graag zelf monteren? Bij skylar hebben we als enige van Nederland ontzettend veel lichtstraten op voorraad. Hierdoor kunnen we de lichtstraat ontzettend snel leveren. Wij leveren de lichtstraten in Prefab bouwpakketten. De lichtstraten zijn dan gemakkelijk binnen enkele uren zelf te monteren. De zadeldak lichtstraat wordt compleet geleverd met glas en frame. Kant-en-klaar om geplaatst te worden.

Lichtstraat schilddak

Meer op zoek naar een klassiekere lichtstraat? Dan is een schilddak wellicht perfect! Deze lichtstraten bestaan uit vier zijdes van glas en een nok. Deze lichtstraat heeft glas rondom en krijgt hierdoor een klassiekere uitstraling. Ook een schilddak creëert een prachtige lichtinval in huis. Daarnaast hebben wij bij skylar ook een Lessenaarsdak.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor een lichtstraat zadeldak? Stel op onze website stapsgewijs een lichtstraat samen, helemaal naar wens. Er wordt dan automatisch een prijs berekend. Vragen of advies nodig bij het samenstellen van een lichtstraat? Wij denken graag mee over de verschillende mogelijkheden. We maken altijd een offerte op maat.

Wil jij ook een Skylar lichtstraat?

Natuurlijk!