Veranda lichtstraat

Op zoek naar een veranda lichtstraat? skylar is gespecialiseerd in het produceren van lichtstraten die perfect passen in een veranda, maar ook in een aanbouw, overkapping of serre.

Een lichtstraat in de veranda

Ee nieuwe veranda gebouwd? Helemaal mooi ingericht, maar toch het gevoel dat er iets mist? Dat is waarschijnlijk natuurlijk licht. En daar hebben wij een passende oplossing voor, namelijk een schilddak, lichtstraat zadeldak of lessenaar lichtstraat. Een lichtkoepel bestaat uit één stuk glas en een lichtstraat bestaat uit meerdere onderdelen. Hierdoor wordt er meer licht opgevangen en oogt het direct luxe. Om van een veranda een tweede woonkamer te maken, is het uitkiezen van een lichtstraat die perfect bij de veranda past erg belangrijk. Want naast dat het een tweede woonkamer wordt, moet het natuurlijk vooral ook een sfeervolle ruimte worden.

Voordeel van een lichtstraat

Een lichtstraat in de veranda heeft meerdere voordelen. Wanneer er een lichtstraat in de veranda is geplaatst, is er direct te merken dat de veranda een stuk sfeervoller is en dat de ruimte optisch groter lijkt. Maar daarnaast zijn de twee grootste voordelen nog niet benoemd. Een lichtstraat zorgt er voornamelijk voor dat er meer natuurlijk licht naar binnen schijnt en dat de energiekosten lager uit zullen vallen. Ideaal!

Stel een lichtstraat  direct samen

Veranda lichtstraat

Materiaal van de veranda lichtstraat

Alle lichtstraten worden in onze eigen werkplaats gemaakt door professionele vakmensen die letten op de kleinste details. Zo zorgen wij er altijd voor dat elke lichtstraat netjes is afgewerkt, dat de lichtstraten zorgvuldig worden opgeslagen en dat ze altijd op tijd bezorgd worden. Alle lichtstraten die wij maken, zijn gemaakt van meranti komo hout. Maar wat is het grote voordeel van meranti komo hout? In deze houtsoort zullen geen noesten komen. Genier jarenlang van een nieuwe lichtstraat, zonder dat er veel onderhoud nodig is.

Voor de buitenkant van onze lichtstraten hebben wij bewust gekozen voor gepoedercoat aluminium. Dit aluminium is namelijk geheel onderhoudsvrij, en dus ideaal voor een lichtstraat. Het glas in de lichtstraat is eigenlijk het belangrijkste van allemaal. Het glas dat in de lichtstraten is verwerkt, is veiligheidsglas volgens de wettelijke normen. Bij skylar is iedereen verzekerd van een kwaliteit lichtstraat tegen een scherpe prijs en lichtstraten die gemaakt zijn van de beste materialen en verkeren in een goede staat.

Eenvoudig zelf een lichtstraat in de veranda monteren

skylar denkt met iedereen mee en neemt zo veel mogelijk werk uit handen van de plaatsers van de lichtstraat. Daarom leveren wij lichtstraten als één frame, oftewel als super easy prefab bouwpakket. Het enige wat wij aan onze klanten overlaten is het monteren van de lichtstraat. En dankzij ons voorwerk kan al binnen 2 uur de lichtstraat worden gemonteerd.

Vraag offerte aan

skylar is de lichtstraatspecialist van Nederland!

Wij zijn de lichtstraatspecialist van Nederland, en leggen hier graag uit waarom. Wij leveren namelijk door heel Nederland snel A-kwaliteit lichtstraten voor ieder bouwproject. Daarnaast beschikken wij over een showroom van minimaal 850m2, waardoor wij genoeg capaciteit hebben om grote bouwprojecten en particulieren te kunnen voorzien een prachtige lichtstraat. Ook zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat elke lichtstraat direct op voorraad heeft. Alle lichtstraten worden binnen 3/4 weken bij onze klanten thuis bezorgd. Ook is er de mogelijkheid om de lichtstraat bij ons bedrijfspand op te halen. Ook bieden wij 5 jaar garantie op iedere lichtstraat?

Optimale hellingshoek

Doordat alle lichtstraten in ons assortiment een minimale hellingshoek van 5 graden hebben, ontstaat er altijd diffuus licht. Geniet in de veranda lichtstraat altijd van maximaal licht en laat de kunstverlichting eindelijk uit. Daarnaast is een hellingshoek van minimaal 5 graden niet alleen ideaal voor het binnenlaten van veel natuurlijk licht, maar is het ook perfect voor de reiniging en waterafvoer.

Hellingshoek van alle lichtstraten in ons assortiment:

  • Schilddak lichtstraat: 15 graden
  • Zadeldak Lichtstraat: 15 graden
  • Lessenaarsdak lichtstraat: 5 graden
  • Lessenaarsdak lichtstraat tegen gevel: 5 graden

Lichtstraat op maat

Bepaalde wensen betreft de afmeting van de veranda lichtstraat? Laat het ons dan gerust weten. Wij maken graag de lichtstraat op maat, zodat die perfect in de veranda past. Elk formaat is mogelijk, dus aarzel niet en bel ons gerust om het te melden.

Contact

 

Wil jij ook een Skylar lichtstraat?

Natuurlijk!