Zwarte lichtstraat

Het monteren en leveren van een zwarte lichtstraat, de vraag ernaar is enorm. Bij skylar is het dan ook zeker mogelijk om een zwarte lichtstraat te bestellen. Het geeft niet alleen iedere woning, veranda of overkapping een compleet andere look, het is ook nog eens een uiterst modern.

Het voordeel van een zwarte lichtstraat

Een zwarte lichtstraat in een woning, veranda of aanbouw plaatsen, het is een veelvoorkomende vraag die wij iedere week wel gesteld krijgen. En natuurlijk heeft een zwarte lichtstraat zo zijn voordelen. Door het aanschaffen van een zwarte lichtstraat wordt er simpelweg meer natuurlijk licht gecreëerd, maar wordt er ook een sfeervolle ruimte gecreëerd en oogt de woning of veranda direct een stuk groter. Daarnaast kan zwart altijd perfect gecombineerd worden en past het uitstekend in vrijwel elke interieurstijl. Een veranda met kleurrijke bankjes en een zwarte lichtstraat gaan uitstekend gepaard samen. Door de kleur zwart te kiezen te kiezen krijgt de lichtstraat een modernere uitstraling. Tijd spenderen in de nieuwe, lichte en comfortabele ruimte gaat niet snel vervelen. Naast de styling heeft een lichtstraat ook voordelen voor de gezondheid. Lees er meer over op Gezondheidsnet. Kortom, met het monteren van een zwarte schilddak / lichtstraat wordt er een fijn plekje gecreëerd, waar urenlang kan worden genoten van het natuurlijke licht dat naar binnen schijnt. Bestel nu een lichtstraat snel en veilig bij de specialist in lichtstraten: skylar.

Is het mogelijk om een zwarte lichtstraat op een plat dak te monteren?

Bij veelal van de lichtstraten is het mogelijk om het op een plat dak te plaatsen. Bij skylar denken we graag mee, zodat er altijd de beste keuze wordt gemaakt. Een zwarte lichtstraat op plat dak? Dat is zeker mogelijk! Want skylar biedt diverse lichtstraten aan in diverse afmetingen en kleuren. Met het aanschaffen van een lichtstraat voor op een plat dak zijn meerdere mogelijkheden. Graag een zadeldak,- schilddak- of lessenaarsdak lichtstraat? Dan wordt er gekozen voor een lichtstraat op plat dak en voor symmetrie. Daarnaast is het zo, dat bij een zwarte schilddak lichtstraat, de dubbele ruiten twee kanten op hellen. Hierdoor wordt er meer lichtinval gecreëerd en is het dus de perfecte oplossing voor een sfeervolle en lichte ruimte.

Zwarte lichtstraat

Lichtstraat monteren in een schuin dak

Een zwart gespoten lichtstraat op een schuine dak monteren? Kies dan voor een Lessenaarsdak lichtstraat. Dit is een uiterst moderne lichtstraat met een hellingshoek van 15 graden. Bij skylar kan deze zelf gemonteerd worden of kan deze geplaats worden. De mogelijkheid om de lichtstraat zelf te plaatsen is mogelijk dankzij het meegeleverde super easy bouwpakket. Of laat de lichtstaat monteren door een ervaren montageteam. Wij zijn graag een helpende hand!

Lichtstraat op maat

Voor elke woning, veranda of overkapping bieden wij lichtstraten op maat aan, vrijwel elke afmeting is mogelijk. Want een lichtstraat die geheel naar eigen wens is samengesteld, is natuurlijk het fijnste wat is er. Bij het samenstellen van de lichtstraat zijn er meerdere keuzes, zoals het bepalen van de diepte en lengte, glassoort en niet te vergeten; de kleur. Daarnaast is het bij skylar ook mogelijk om de lichtstraat te laten monteren of alleen leveren. Stel een lichtstraat samen op onze website en zie direct alle prijzen in. skylar, de lichtstraat specialist van Nederland in lichtstraten op maat voor zowel particulieren als aannemers!

Specificaties van onze lichtstraten

skylar heeft al jarenlang ervaring in het produceren van A-kwaliteit lichtstraten. Kwaliteit lichtstraten die jarenlang mee gaan en weinig onderhoud vereisen. Maar wat zijn nu eigenlijk de specificaties van onze lichtstraten? Wij zetten ze hieronder op een rijtje:

  • Wij maken gebruik van meranti komo hout. Door het gebruik van dit houtsoort ontstaan er geen noesten, waardoor de lichtstraten jarenlang meegaan.
  • De lichtstraat wordt 2 keer in de grondlak gespoten.
  • De buitenkant is van gepoedercoat aluminium, waardoor de buitenkant geheel onderhoudsvrij is.
  • Wij leveren veiligheidsglas volgens de wettelijke normen.
  • En; wij leveren altijd onze lichtstraten als super easy bouwpakket. Hierdoor zijn de lichtstraat eenvoudig zelf te monteren.

Meer weten over onze lichtstraten? Neem contact met ons op, wij vertellen er graag meer over. Lees hier alle specificaties van een bepaald type lichtstraat uit ons assortiment.

Lichtstraat kopen

Bestel nu een zwarte schilddak of zadeldak

Enthousiast geworden over de zwarte lichtstraat? Stel dan nu een eigen lichtstraat online samen en geniet jarenlang van veel natuurlijk licht en een sfeervolle ruimte. Alvast veel lichtplezier gewenst!

Wil jij ook een Skylar lichtstraat?

Natuurlijk!