Lichtstraat inkoop

Op zoek naar een goede plek voor lichtstraat inkoop? Ontdek dan de voordelen van skylar.nl. Bij skylar werken we samen met dealers van onze lichtstraten. Hierbij rekenen we op een mooie samenwerking. Wij zullen altijd deskundig adviseren en overal bij ondersteunen.

Lichtstraat inkoopOveral in Nederland

Afgelopen jaar is de vraag naar lichtstraten enorm gegroeid. Deze trend is ons zeker niet voorbij gegaan. Hierdoor zijn wij het aantal verkooppunten van lichtstraten gaan uitbreiden. Onze lichtstraten zijn daardoor voor iedereen in heel Nederland verkrijgbaar. Wij zijn de lichtstraat specialist van Nederland! Iedere dealer van skylar kan onze mooie lichtstraten aan klanten aanbieden.

Lichtstraten voor aannemers

Regelmatig de vraag voor lichtstraten van klanten? Wordt dan één van onze dealers. Alle aannemers ontvangen na de eerste bestelling bij ons een vaste korting. Deze korting bedraag 15% op al onze producten.

Voordeel van skylar

Wij hebben een ruim assortiment aan lichtstraten. Daarnaast is ook maatwerk bij ons mogelijk én gratis. Wij zijn de enige groothandel in lichtstraten met een ruim aanbod en veel voorraad. De lichtstraten worden dan ook snel geleverd en kunnen snel geplaatst worden.

Kwaliteit houten lichtstraten

Kwaliteit lichtstraat inkoop kan bij skylar. Wij waarborgen onze kwaliteit in onze eigen fabriek. De A-kwaliteit lichtstraten worden gemaakt van meranti komo hout. Dit is een duurzaam houtsoort en daarnaast werkt het hout minimaal. Ook zitten er geen noesten, hars of doorbloeding in.

Kleur & glas

De lichtstraten worden allemaal 2x gespoten met grondlak. Dit wordt gedaan door een professioneel spuitbedrijf. Dit doen wij voor het mooiste resultaat en beste kwaliteit. Daarnaast wordt de buitenkant helemaal afgewerkt met gepoedercoat aluminium. Dit is helemaal onderhoudsvrij. Wij leveren enkel veiligheidsglas welke voldoet aan de wettelijke normen.

Lichtstraat zelfbouw

De lichtstraat graag zelf monteren? Wij leveren de lichtstraten aan als Prefab bouwpakket met duidelijke instructies. Het framework komt in 1 deel en alle profielen zijn compleet voorbereid. Binnen enkele uren kan de lichtstraat gemonteerd zijn, in iedere ruimte. Hierdoor hoeft er ook geen gebruikt gemaakt te worden van een kraan.

Lichtstraat uitbouw of veranda

Onze lichtstraten worden voornamelijk gemonteerd in een uitbouw of veranda. Een lichtstraat creëert daglicht in de ruimte. De ruimte zal hierdoor niet alleen prettiger aanvoelen, maar ook veel ruimer ogen. We bieden verschillende lichtstraten aan met een eigen uitstraling en voordelen. Een schilddak lichtstraat en lichtstraat zadeldak lichtstraat hebben een maximale lichtopbrengst, door de verschillende zijden. Of kies voor een lessenaarsdak, deze kan ook tegen de gevel geplaatst worden. Ook is een lessenaarsdak goedkoper en strakker dan de andere lichtstraten.

Voordelen skylar

  • Snel leverbaar
  • Gratis maatwerk
  • A-kwaliteit
  • Groothandelsprijzen
  • 5 jaar garantie
  • Persoonlijk advies
  • Eenvoudige bouwpakketten

Lichtstraat inkoop

Benieuwd naar de mogelijkheden voor lichtstraat inkoop? Neem contact met ons voor meer informatie op via 06-57587632, via ons contactformulier of stuur geheel vrijblijvend een mail naar info@skylar.nl. We kunnen dan ook direct een afspraak maken.

Wil jij ook een Skylar lichtstraat?

Natuurlijk!