Lichtstraten zelfbouw

Wanneer een woning, plat dak, aanbouw, overkapping of veranda voorzien is van een lichtstraat heeft dat veel voordelen. Zo schijnt er meer licht door de overkapping of woning en blijft het erg aangenaam om er bijvoorbeeld onder te blijven zitten. Na het plaatsen lijkt de woning of overkapping optisch groter en oogt het erg stijlvol en luxe. In de avond is er ook nog goed zicht door de lichtstraat en kunnen de schitterende maan en de sterren bewonderd worden. De zelfbouw lichtstraten zijn beschikbaar in geheel eigen stijl kiezen die perfect bij de woning past. Stel nu een lichtstraat zelfbouw samen op onze website en geniet jarenlang van een sfeervolle oplossing!

Bekijk hier het assortiment

Prefab lichtstraat

Een prefab lichtstraat wordt gemaakt in onze werkplaats. De lichtstraat wordt op maat, tot de millimeter nauwkeurig, voor je gemaakt. Hierbij wordt ook rekening gehouden met je voorkeuren zoals het soort glas, de kleur en het materiaal. Vervolgens kan de lichtstraat gemakkelijk in zijn geheel geplaatst worden.

Lichtstraten bouwpakket

Lichtstraat zelfbouw

skylar zorgt ervoor dat de lichtstraten als super easy bouwpakket geleverd worden. Hierdoor maken wij het gemakkelijker en kunnen de lichtstraten eenvoudig zelf gemonteerd worden. Binnen enkele uren zijn de lichtstraten zo gemonteerd. Hiervoor hoeft er geen kraan gehuurd te worden.

Alles is mogelijk

In onze eigen fabriek worden al onze lichtstraten geproduceerd. Hierdoor is alles mogelijk, zoals een lichtstraat op maat laten maken en kan je zelfs een lichtstraat in een gewenste kleur laten spuiten. Van fel roze tot aan donkerblauw en van lichtgroen tot aan donkerrood. Aangezien wij alles 2x in grondlak spuiten door een professioneel spuitbedrijf, voor de beste kwaliteit. Voor hoogwaardige kwaliteit lichtstraten zijn zowel particulieren als zakelijke dealers bij skylar altijd aan het juiste adres!

Zo weinig mogelijk onderhoud aan een lichtstraten zelfbouw? Dat kan! Bij ons is de buitenkant gemaakt van gepoedercoat aluminium in 3 verschillende kleuren. Hierdoor is de buitenkant geheel onderhoudsvrij.

Streven naar kwaliteit

Kwaliteit en resultaat staat bij ons erg hoog op het lijstje. Wij laten daarom alles twéé keer in de grondlak spuiten door een professioneel bedrijf, die daar volledig in gespecialiseerd zijn. De buitenkant van de lichtstraten is van gepoedercoat aluminium. De buitenkant is hierdoor geheel onderhoudsvrij. Ideaal, geniet zonder zorgen van een duurzame lichtstraat.

Lichtstraten gemaakt van duurzaam hout

Al onze lichtstraten die dagelijks worden geproduceerd door onze ervaren vakmensen zijn gemaakt van meranti komo hout. Dit is duurzaam hout dat goed te bewerken is, en dus ideaal is voor het produceren van diverse lichtstraten. Daarnaast werk meranti komo hout hout minimaal en is er geen hars of doorbloeding aanwezig.

Lichtstraten zelfbouw bij een bedrijfspand

Lichtstraten in bedrijfspanden zijn erg handig. Het zorgt niet alleen voor meer natuurlijk licht in het magazijn, kantoor, hal of kantine, maar hierdoor kan de isolatiewaarde aanzienlijk verhoogd worden. Daarnaast wordt er met het plaatsen van lichtstraten een aangename werkomgeving gecreëerd.

Bekijk ook eens lichtstraat uitbouw en lichtstraat plat dak.

Waarom kiezen voor skylar?

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis maatwerk
  • A-kwaliteit
  • Groothandelsprijzen
  • 5 jaar garantie
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Direct prijzen inzien
  • Eenvoudige bouwpakketten

Lichtstraten Zelfbouw in houten overkapping

Contact

Meer informatie nodig over bijvoorbeeld onze lichtstraten, het materiaal, de mogelijkheden of over skylar zelf? Bereik ons telefonisch via 0492-218975, via ons contactformulier of stuur geheel vrijblijvend een mail naar info@skylar.nl. Graag een afspraak maken? Neem ook dan gerust contact op. Graag helpen we met het uitzoeken van de perfecte lichtstraat in een woning, veranda, serre of zelfs in het bedrijfspand. skylar, de lichtstraat specialist van Nederland!

 

Wil jij ook een Skylar lichtstraat?

Natuurlijk!