Meer daglicht in huis? Dat kan door een lichtstraat maken in uw woning. Een lichtstraat zorgt ervoor dat de zonnestralen fijn naar binnen schijnen. Dit geeft de woning veel sfeer en de woning lijkt direct ruimer. Veel mensen kiezen tegenwoordig dan ook voor een lichtstraat in het dak. Deze kan je gemakkelijk zelf in het dak maken met een lichtstraat van skylar.

Wat is een lichtstraat?

Een lichtstraat is een soort glazen lichtkoepel die op het dak wordt geplaatst om daglicht naar binnen te laten. Een lichtstraat is ontworpen om zo veel mogelijk licht, van verschillende kanten, door te laten. Voornamelijk voor platte daken is een lichtstraat zeer geschikt. Door de hellingshoek en de vormgeving van de lichtstraat komt er meer licht binnen dan bij een ‘normale’ lichtkoepel die uit één stuk bestaat. Het is een relatief eenvoudige manier om daglicht te creëren in de ruimte.

Lichtstraat maken Lichtstraat maken

Verschillende lichtstraten

Bij skylar maken wij verschillende lichtstraten. Kies uit een schilddak lichtstraat, zadeldak lichtstraat of een lessenaar. Afhankelijk van jouw ruimte, smaak en dak kies je voor de best passende lichtstraat. De lichtstraten zijn tevens beschikbaar in verschillende kleuren. Ontzettend populair is onze zwarte lichtstraat bijvoorbeeld. Alle lichtstraten zijn onderhoudsvrij, veilig en isolerend.

Daglicht in huis of aanbouw

Heb je een donkere ruimte in huis of een donkere aanbouw? Een lichtstraat maken in een plat dak zorgt ervoor dat je ook hier meer licht binnen haalt. Het grootste voordeel van een lichtstraat is het licht dat je ermee creëert. Meer daglicht straalt naar binnen en doet de ruimte direct prettiger aanvoelen. Iedere donkere ruimte verander je zo eenvoudig in een ruimte met veel licht. Een lichtstraat wordt vaak in een aanbouw of veranda geplaatst. Een donkere aanbouw verandert zo in een handomdraai naar een fijne ruime met natuurlijk licht. Direct hangt er een aangename sfeer en lijkt de ruimte groter. Benieuwd naar alle voordelen van daglicht? Lees hier meer over.

Zelf een lichtstraat maken

Wil je zelf een lichtstraat maken in jouw woning of aanbouw? Bij skylar ontvang je een zelfbouwpakket. De lichtstraat kan je gemakkelijk aan de hand van de bijgevoegde handleiding in elkaar zetten en in het dak plaatsen. Je kan zo extra voordelig zelf een lichtstraat plaatsen. Wij leveren de lichtstraat op maat en van de beste kwaliteit. Alle lichtstraten zijn voorzien van veiligheidsglas met een aluminium frame. Het zijn dan ook sterke lichtstraten waar je jarenlang van kunt genieten.

Wij zijn de enige in Nederland die veel lichtstraat op voorraad hebben in standaard maten. Deze kunnen dan ongelooflijk snel bij jouw thuis worden bezorgd.

Bestel nu

Wil jij ook een Skylar lichtstraat?

Natuurlijk!